Husqvarna Automower 315

Husqvarna Automower 3152018-08-28T21:24:54+00:00

Husqvarna Automower 315 är en mycket effektiv och ”intelligent” robotgräsklippare som fått ”Bäst i Test” i flera olika oberoende tester.

Den smarta tekniken, som Husqvarna utvecklat, gör att gräsklipparen anpassar klipptiden utifrån hur fort gräset växer samt tar sig fram i svåra passager. Det är detta system som gör att Husqvarna ofta ligger mycket högt på topplistor över ”Bästa robotgräsklippare”. Husqvarna Automower 315 fick bland annat ”Bäst i Test” 2016 när Bäst-i-Test genomförde tester av ett stort antal klippare.

Den passar för gräsytor på upp till 1500kvm och klarar en lutning på upp till 40%.

  • Bäst i Test 2016
  • Mycket goda terrängegenskaper
  • Driftsäker och tidseffektivt
Köp till bäst pris här
husqvarna automower 315

Automower 315 passsar för:

Detta är en robotgräsklippare för dig med medelstor gräsmatta då den klarar av att hantera upp till 1500m². Men framförallt rekommenderas den till de som har höga krav på kvalité och intelligens. Generellt är styrkan hos Automower att gräsklipparna hanterar svåra situationer bättre än många av dess konkurrenter. Det kan vara smala passager, saker som ligger på gräsmattan eller hur gräset ska klippas mest effektivt.

Den som har en mindre gräsyta eller en gräsmatta som är väldigt enkel för gräsklipparen att hantera kan satsa på en mindre modell. Men är det kvalité och funktion som prioriteras bör 315 vara ett tydligt alternativ.

Prisklass

Med ett pris på ca 19.500 kr ligger Automower 315 i mellanklassen. Men enligt tester ligger kvalitén på flera punkter i nivå med Premiumklassen. Det är lätt att förstå då Automower 315 egentligen är en nedbantad och något förenklad variant av Automower 430X (Bäst i Test Premium).

Detta är en robotgräsklippare som verkligen kan rekommenderas. Ett mycket prisvärt alternativ utifrån vad som levereras i kvalité, funktion och användarvänlighet.

Köp till bäst pris här